Rwanda

View listings

rwanda.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Rwanda

Fastighet till salu i Rwanda

Rwanda är ett östafrikanskt land utan landlocked. Den gränsar till väst med Demokratiska republiken Kongo, norr med Uganda, i öster med Tanzania och i söder med Burundi. Dess huvudstad är Kigali.

Under de senaste två åren har fastighetsmarknaden i Rwanda haft en exponentiell tillväxt och det här är bra nyheter för dem som vill investera i fastigheter till salu i Rwanda. I huvudstaden är det väldigt lätt att hitta nya bostads- och kommersiella fastigheter under uppförande.

Men tillsammans med utvecklingen av fastigheten finns det också många tomma hus och kommersiella utrymmen av alla storlekar vilket leder till viss oro för både lokala och utländska investerare.

 

Dess svåra historia har lett landet till en tragisk situation som har tillåtit, särskilt inom fastighetssektorn, att börja från början och erbjuda ett brett utbud av fastigheter till salu i Rwanda.

Landet erbjuder idag säkerhet, skönhet, stabilitet och framsteg. Om hälso- och sjukvården förbättrades betydligt, skulle pensionen i Rwanda bli en miljonärindustri.

Den växande utvecklingen på fastighetsmarknaden och det ökande antalet fastigheter som säljs i Rwanda beror främst på medelklassens tillväxt i Rwanda.

Dessa faktorer är en riktig möjlighet att se till att fastighetsbranschen inte misslyckas eller utvecklar en långsiktig kris.

Fastigheter är en nyckel sektor och en potentiell drivkraft för framtida ekonomisk tillväxt.

Efterfrågan på fastigheter, särskilt för bostäder till rimliga priser, ökar. Detta beror på ökningen av befolkningstillväxten och en växande och växande medelklass.

Rwanda har också sex sekundära städer som har blivit utvalda av regeringen att utveckla och växa där det finns intressanta egenskaper till salu: Ruizizi, Rubavu, Musanze, Huye, Muhanga, Nyagatare. Dessa städer presenterar enorma fastighetsmöjligheter till försäljning i Rwanda.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 40620

Försäljning Kedjehus, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, KN249

241,441.04SEK
Försäljning
Kedjehus

510 m²
Mount Kigali / Nyamirambo / Civugiza / KN249 Gård / husstorlek: 510/120 kvm 4 sovrum Trädgård med träd Parkering för 2 bilar Bilaga 3 delar Vatt...
Cod. 33644

Försäljning Exploateringsmark, Rwanda, Kigali City, Rwamagana, Rwamagana

3,157,976.98SEK
Försäljning
Exploateringsmark

20000 m²
Den 2 hektar mark är belägen vid sjön Muhazi i den östra provinsen Rwanda i distriktet Rwamagana, bara 39 kilometer från Kigali Internatinal flygplats...
Cod. 33642

Försäljning Hus, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, Gacuriro

6,246,547.87SEK
Försäljning
Hus

1400 m²
Huset har 7 sovrum, 5 badrum, 2 vardagsrum, matsal, ett modernt kök och en parkeringsplats för 6 bilar. Det ligger i Kigali mest säkra bostadsområde m...
Cod. 29470

Försäljning Hus, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, KG 684 St

1,475,491.00SEK
Försäljning
Hus

506 m²
Rymliga, ljusa, helrenoverat den eftertraktade stadsdelen Kacyiru, med fantastisk utsikt över centrala Kigali. Stort vardagsrum och matsal. Nytt kö...
Cod. 7629

Försäljning Övrigt (Bostäder), Rwanda, Kigali City, Kigali Free, Nyandungu-Kicukiro

7,374,396.79SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

30000 m²
Under uppbyggnad dubbla kammare visas i bifogade bilder. Tillhör Kigali frihandelsområde. Landområde lämpligt för lager, kontor, etc. Möjlighet finns ...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB